بوسیله گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمد غفوری اقرار کرد: امسال برای پنجمین سال متواتر دشت تولید شده سبزی کاران استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی تک نظارت و تقویم راحتی گرفت و تو این راستا میوه ۷۵ نفر از سبزی کاران به دلیل کاربرد غیرمجاز از بار شیمیایی و سموم ناسالم شناسایی شدند.
وی اضافه کرد: طرح بررسی سلامت محصولات کشاورزی از دیدن باقی مانده سم و کود امسال داخل شهرستان های سنندج، قروه، دهگلان و کامیاران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ادا شد و تمرکز واقعی نیز بیشتر بر انواع سبزیجات برگی، غذه ای، خیار و سیب زمینی بودند که محصولات مزارع آنان منطبق بر استانداردهای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نبود.
رئیس دسته هوا زیست و اشتی غذاسازمان جهاد کشت کردستان افزود: تجسس سلامت سایر محصولات نیز از اهداف همکاری کار کننده این سازمان و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی بخاطر تامین سلامت و کنف غذایی استعمال کنندگان بوده که تو پنج سال گذشته این رفتار درون مزارع برخی محصولات اجرا شده است.
غفوری یادآور شد: تو بررسی های پنج سال گذشته مشخص شد محصولاتی همچون توت فرنگی، گندم و محصولات یاغی این استان از رویت آزمایش های باقی الباقی سموم و کودهای شیمیایی سالم بوده و به همین دلیل از اولویت ها خارج شده است اما محصولاتی همچون سبزیجات برگی، خیار، سیب زمینی، گوجه فرنگی و پیاز همواره دارای برخی مشکلات بوده و همچنان درون ترجیح های این نظارت و نظارت مشترک دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی و بهداشتی و سازمان جهاد کشت استان فراغت دارد.
استاندارد برداری از محصولات کشت درون سر کشتزار برای نخستین بار در سطح کشور تو این استان انجام شده است. کارشناسان طی بازدید و نمونه برداری از مزارع به صورت چهره به چهره کشاورزان را تو خصوص کاربرد صحیح و بوسیله موقع از سموم و بار شیمیایی آموزش می دهند. در استان کردستان سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هکتار از مزارع آبی به زراعت سبزی اختصاص می یابد و در حدود ۳۰۰ نفر درون این بخش فعالیت می کنند.
استان کردستانبا یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین مستعد کشاورزی دارد که از این مقدار ۱۲۳ هزار هکتار به صورت آبی کشاورزی و سالانه حدود سه گانه میلیون تُن انواع محصول در این استان برداشت می شود.
وی اضافه کرد: طرح بررسی سلامت محصولات کشاورزی از دیدن باقی مانده سم و کود امسال داخل شهرستان های سنندج، قروه، دهگلان و کامیاران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ادا شد و تمرکز واقعی نیز بیشتر بر انواع سبزیجات برگی، غذه ای، خیار و سیب زمینی بودند که محصولات مزارع آنان منطبق بر استانداردهای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نبود.
رئیس دسته هوا زیست و اشتی غذاسازمان جهاد کشت کردستان افزود: تجسس سلامت سایر محصولات نیز از اهداف همکاری کار کننده این سازمان و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی بخاطر تامین سلامت و کنف غذایی استعمال کنندگان بوده که تو پنج سال گذشته این رفتار درون مزارع برخی محصولات اجرا شده است.
غفوری یادآور شد: تو بررسی های پنج سال گذشته مشخص شد محصولاتی همچون توت فرنگی، گندم و محصولات یاغی این استان از رویت آزمایش های باقی الباقی سموم و کودهای شیمیایی سالم بوده و به همین دلیل از اولویت ها خارج شده است اما محصولاتی همچون سبزیجات برگی، خیار، سیب زمینی، گوجه فرنگی و پیاز همواره دارای برخی مشکلات بوده و همچنان درون ترجیح های این نظارت و نظارت مشترک دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی و بهداشتی و سازمان جهاد کشت استان فراغت دارد.
استاندارد برداری از محصولات کشت درون سر کشتزار برای نخستین بار در سطح کشور تو این استان انجام شده است. کارشناسان طی بازدید و نمونه برداری از مزارع به صورت چهره به چهره کشاورزان را تو خصوص کاربرد صحیح و بوسیله موقع از سموم و بار شیمیایی آموزش می دهند. در استان کردستان سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هکتار از مزارع آبی به زراعت سبزی اختصاص می یابد و در حدود ۳۰۰ نفر درون این بخش فعالیت می کنند.
استان کردستانبا یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین مستعد کشاورزی دارد که از این مقدار ۱۲۳ هزار هکتار به صورت آبی کشاورزی و سالانه حدود سه گانه میلیون تُن انواع محصول در این استان برداشت می شود.
- ۹۹/۰۶/۱۶